More ideas from Yujin
This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature,Courtesy of Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects and STED

Designed by Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects. The team of COWI A/S, Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects, and STED Landscape has been selected to design Copenhagen’s new diabetes.

Snøhetta+SANAA win first place for the New National Gallery and Ludwig Museum in Budapest

World Architecture Community News - Snøhetta+SANAA win first place for the New National Gallery and Ludwig Museum in Budapest

Snøhetta+SANAA win first place for the New National Gallery and Ludwig Museum in Budapest

Snøhetta+SANAA win first place for the New National Gallery and Ludwig Museum in Budapest

Gallery of Allez UP Rock Climbing Gym / Smith Vigeant Architectes - 13

Gallery of Allez UP Rock Climbing Gym / Smith Vigeant Architectes - 13

Gallery of Indoor Rock Climbing / W. Meraner - M. Mutschlechner - 14

Image 14 of 44 from gallery of Indoor Rock Climbing & W. Meraner - M.

Competition Entry: Istanbul Gülsuyu Cemevi and Cultural Center,Sections

Gallery - Competition Entry: Istanbul Gülsuyu Cemevi and Cultural Center - 23