More ideas from
평범한 재료로 부터 시작, 하나의 거대한 덩어리로 보여진다. 더 거칠게, 물성을 확연하게 드러내다. b.e architecture have recently completed a new three-storey house in Melbourne, Australia, that features 260 tons of granite which make up the building’s skin. The granite on the exterior of the house has a split-faced finish that allows the home to have a textured when viewed from the outside. Worki..

평범한 재료로 부터 시작, 하나의 거대한 덩어리로 보여진다. 더 거칠게, 물성을 확연하게 드러내다. b.e architecture have recently completed a new three-storey house in Melbourne, Australia, that features 260 tons of granite which make up the building’s skin. The granite on the exterior of the house has a split-faced finish that allows the home to have a textured when viewed from the outside. Worki..

04039060235781.5a43b45093f90.jpg (1240×1622)

04039060235781.5a43b45093f90.jpg (1240×1622)

Hotel Signage, Wayfinding Signage, Environmental Graphics, Environmental Design, Logo Branding, Arch, Numbers, Identity, Typography, Advertising, Stars, Letterpresses, Bow, Belt

*자연 속에 숨겨져 있는 듯한 불교사당-[ ARCHSTUDIO ] WATERSIDE BUDDHIST SHRINE :: 5osA: [오사]

Beijing-based Arch Studio has completed a Buddhist shrine near the city of Tangshan, featuring subterranean concrete spaces that open up to views of a nearby river and planted courtyards.

*미니멀 하우스 리모델링 [ MCLAREN EXCELL ] KEW HOUSE :: 5osA: [오사]

*미니멀 하우스 리모델링 [ MCLAREN EXCELL ] KEW HOUSE :: 5osA: [오사]

David Thulstrup 스튜디오는 코펜하겐에 있던 공장 건물을 포토그래퍼를 위한 주거공간으로 탈바꿈 시켰다. 식물이 채워진 아트리움, 벽돌과 목재, 그리고 철강으로 구성된 벽이 특징인 이 집은 리노베이션 과정을 통해 기존에 있던 벽돌의 분계선을 건축가는 그대로 이용하고 싶었다. 창문이 거의 없는 벽이었기에 주택의 정가운데에 유리를 끼운 아트리움을 놓음으로써 3개 층에 이르는 건물 전체에 채광이 잘 통하도록 하였..

David Thulstrup 스튜디오는 코펜하겐에 있던 공장 건물을 포토그래퍼를 위한 주거공간으로 탈바꿈 시켰다. 식물이 채워진 아트리움, 벽돌과 목재, 그리고 철강으로 구성된 벽이 특징인 이 집은 리노베이션 과정을 통해 기존에 있던 벽돌의 분계선을 건축가는 그대로 이용하고 싶었다. 창문이 거의 없는 벽이었기에 주택의 정가운데에 유리를 끼운 아트리움을 놓음으로써 3개 층에 이르는 건물 전체에 채광이 잘 통하도록 하였..