Pinterest
Saw Swee Hock Student Centre, London School of Economics | O’Donnell + Tuomey Architects

Image 51 of 59 from gallery of LSE Saw Hock Student Centre / O’Donnell + Tuomey Architects. Photograph by O’Donnell + Tuomey Architects

Gallery - Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta - 18

Gallery of Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta - 18

Gallery - Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta - 18

A New Student Learning Centre for Ryerson University by Snøhetta and ZPA

Gallery of A New Student Learning Centre for Ryerson University by Snøhetta and ZPA - 5

A New Student Learning Centre for Ryerson University in Toronto, Canada 2 - Educational Buildings Architecture Inspiration

Ryerson University Student Learning Centre,© Lorne Bridgman

Gallery of Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta - 2

Ryerson University Student Learning Centre,© Lorne Bridgman

Gallery - Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta - 26

Gallery of Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta - 26

Image 27 of 39 from gallery of Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta. Photograph by doublespace photography

Gallery - Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta - 8

Gallery of Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta - 10

Image 5 of 39 from gallery of Ryerson University Student Learning Centre / Zeidler Partnership Architects + Snøhetta. Photograph by doublespace photography

A+New+Student+Learning+Centre+for+Ryerson+University+by+Snøhetta+and+ZRPA

Gallery of A New Student Learning Centre for Ryerson University by Snøhetta and ZPA - 2

Today Ryerson University announced the design of a new Student Learning Centre for their Toronto campus. Designed by Snøhetta in collaboration with.