When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

concurso

Collection by Dani Olivera

82 
Pins
Dani Olivera
This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature,Courtesy of Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects and STED Architecture Graphics, Architecture Drawings, Architecture Portfolio, Concept Architecture, Architecture Design, Architecture Diagrams, Landscape Architecture, Landscape Plans, Urban Landscape

Gallery of This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature - 8

Image 8 of 14 from gallery of This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature. Courtesy of Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects and STED

Saint Etienne Offices (urban courtyards) - Tap the link to shop on our official . Saint Etienne Offices (urban courtyards) - Tap the link to shop on our official online store! You can also join our Italian Courtyard, Brick Courtyard, French Courtyard, Courtyard Landscaping, Courtyard Entry, Modern Courtyard, Courtyard House Plans, Courtyard Design, Courtyard Pool

Offices Saint Etienne: Urssaf HQ Building - e-architect

Saint Etienne Offices, France, Architect, Building, Images, Saint Etienne Offices France, Architecture, News, Development, Design

3rd Year Project COLLEGE BUILDING – Photoshop Architectural Vizualisation Architecture Design Concept, Architecture Logo, Architecture Graphics, Architecture Visualization, Architecture Drawings, Architecture Portfolio, School Architecture, Layout, Photoshop Rendering

3rd Year Project COLLEGE BUILDING – Photoshop Architectural Vizualisation

Pinned onto PHOTOSHOPBoard in Renderings & Visualisations Category

Attention on ecology and materials Landscape Architecture Design, Landscape Plans, Urban Landscape, Urban Agriculture, Urban Farming, Architectural Technician, Parque Linear, Wetland Park, Urban Park

We are Mecanoo

Mecanoo architecten, officially founded in Delft in 1984, is made up of a highly multidisciplinary staff of creative professionals from 25 countries. The team includes architects, engineers, interior designers, urban planners, landscape architects and architectural technicians. The company is led by creative director/founding partner, Francine Houben, design and research director/partner Dick van Gameren, technical director Friso van der Steen, and financial director Peter Haasbroek.

Everyone loves a good pineapple SVG! This piña colada pineapple cut file is perfect for summer and tropical projects! Education Architecture, School Architecture, Architecture Design, School Building Design, School Design, Primary School, Elementary Schools, Patio Circular, Kindergarten Design

Galería de FP Arquitectura, primer lugar en concurso Ambientes de Aprendizaje del siglo XXI: Jardín Infantil Tibabuyes - 1

Imagen 1 de 24 de la galería de FP Arquitectura, primer lugar en concurso Ambientes de Aprendizaje del siglo XXI: Jardín Infantil Tibabuyes. Fotografía de FP arquitectura

Picture 32 of 32 Collective Gallery 720 will design the new Cinematheque District of Bogotá. Cut in front Detail Architecture, Architecture Graphics, Architecture Student, Architecture Drawings, Sustainable Architecture, Eco Deco, Construction Drawings, Architectural Section, Building Systems

Galería de Colectivo 720 diseñará la nueva Cinemateca Distrital de Bogotá - 32

Imagen 32 de 32 de la galería de Colectivo 720 diseñará la nueva Cinemateca Distrital de Bogotá. Corte en fachada

You searched for Herzog and de meuron children hospital Hospital Architecture, Healthcare Architecture, Healthcare Design, Space Architecture, Architecture Drawings, Dezeen Architecture, Public Architecture, Hospital Design, Architecture Visualization

Children’s Hospital Zurich by Herzog & de Meuron | Dezeen

Swiss architects Herzog & de Meuron have won a competition to design a children's hospital and a teaching/research centre in Zurich, Switzerland. The three-storey hospital building will be constructed using locally milled timber and will accommodate a series of round and rectangular plant-filled courtyards for patients and their guests. The teaching and research centre will be contained within a