Midea Property Headquarters by C&C DESIGN, Foshan – China » Retail Design Blog

Midea Property Headquarters by C&C DESIGN, Foshan – China » Retail Design Blog

Nordea Office by Peldon Rose, London – UK » Retail Design Blog

Nordea Office by Peldon Rose, London – UK » Retail Design Blog

The Swedish Match Corner Office by WorkShop The Retail Agency, Stockholm – Sweden » Retail Design Blog

The Swedish Match Corner Office by WorkShop The Retail Agency, Stockholm – Sweden » Retail Design Blog

Zenit Bank office by ABD architects, Moscow – Russia » Retail Design Blog

Zenit Bank office by ABD architects, Moscow – Russia » Retail Design Blog

Karma headquarters by FormNation, New York » Retail Design Blog

Karma headquarters by FormNation, New York » Retail Design Blog

The Centre for Digital Innovation Offices by Chameleon Business Interiors, Hull – UK » Retail Design Blog

The Centre for Digital Innovation Offices by Chameleon Business Interiors, Hull – UK » Retail Design Blog

Microsoft Office by Studio BA, Herzliya – Israel » Retail Design Blog

Microsoft Office by Studio BA, Herzliya – Israel » Retail Design Blog

Nordea Office by Peldon Rose, London – UK » Retail Design Blog

Nordea Office by Peldon Rose, London – UK » Retail Design Blog

AstraZeneca Offices by SPACE, Mexico City – Mexico » Retail Design Blog

AstraZeneca Offices by SPACE, Mexico City – Mexico » Retail Design Blog

MEITAR offices by Nurit Leshem Studio, Tel-Aviv – Israel » Retail Design Blog

MEITAR offices by Nurit Leshem Studio, Tel-Aviv – Israel » Retail Design Blog


아이디어 더 보기
The original infrastructure includes in-slab electrical and HVAC systems as well as limited ceiling heights, 8’-3” to the bottom of the structure, challenging the team to be creative and work in tandem with the MEPFP engineers. The design team worked to highlight Northeastern’s energy and commitment to experiential learning through materiality, transparency, and collaboration.

The original infrastructure includes in-slab electrical and HVAC systems as well as limited ceiling heights, 8’-3” to the bottom of the structure, challenging the team to be creative and work in tandem with the MEPFP engineers. The design team worked to highlight Northeastern’s energy and commitment to experiential learning through materiality, transparency, and collaboration.

Nordea Office by Peldon Rose, London – UK » Retail Design Blog

Nordea Office by Peldon Rose, London – UK » Retail Design Blog

Bain & Company offices by Leonetti Piemonte Arquitetura, São Paulo – Brazil » Retail Design Blog

Bain & Company offices by Leonetti Piemonte Arquitetura, São Paulo – Brazil » Retail Design Blog

- AP+I DESIGN - Our conference room has a glass table with integral connectivity. Mountain View's first Zero Net Energy commercial building is the result of a major renovation to a 1980’s tilt-up structure. The goals of environmental + human sustainability include solar panels for electricity/hot water, occupant-sensor lighting systems, dynamic tint glass, operable windows + skylights, big ass ceiling fans and raised vegetable gardens. Interior Architecture: AP+I Design, Photography: John…

- AP+I DESIGN - Our conference room has a glass table with integral connectivity. Mountain View's first Zero Net Energy commercial building is the result of a major renovation to a 1980’s tilt-up structure. The goals of environmental + human sustainability include solar panels for electricity/hot water, occupant-sensor lighting systems, dynamic tint glass, operable windows + skylights, big ass ceiling fans and raised vegetable gardens. Interior Architecture: AP+I Design, Photography: John…

AstraZeneca Offices by SPACE, Mexico City – Mexico » Retail Design Blog

AstraZeneca Offices by SPACE, Mexico City – Mexico » Retail Design Blog

PKO Bank / Robert Majkut Design

Gallery of PKO Bank / Robert Majkut Design - 9

PKO Bank / Robert Majkut Design

Marset's Discoco Pendant

Marset's Discoco Pendant

Light and architecture

Light and architecture

PKO Bank,© Szymon Polański

Gallery of PKO Bank / Robert Majkut Design - 13

PKO Bank,© Szymon Polański

The PKO Bank Polski Interior Design

The PKO Bank Polski Interior Design

Pinterest
검색