GeonHye Roh
More ideas from GeonHye
고기를 구입했다면 이제는 요리할 차례. 가장 기본이 되는 스테이크와 초보자도 도전해볼 만한 가공육 레시피를 공개한다. edit 권민지 — photograph 심윤석, 정지원 — cook 김보선(스튜디오 로쏘), 박재원 — product (전기밥솥) 리홈 쿠첸 소고기 스테이크, beef steak 고기 두께는 2~3cm 정도가 적당하다. 고기를 굽기 전에 팬을 뜨겁게 달궈야 한다. 또한 팬의 바닥면이 두꺼울수록 열이 균일하게 전달된다. 좀 더 고소하게 즐기고 싶을 때에는 마늘을 껍질째 큼직하게 으깨어 넣고 향을 낸다

고기를 구입했다면 이제는 요리할 차례. 가장 기본이 되는 스테이크와 초보자도 도전해볼 만한 가공육 레시피를 공개한다. edit 권민지 — photograph 심윤석, 정지원 — cook 김보선(스튜디오 로쏘), 박재원 — product (전기밥솥) 리홈 쿠첸 소고기 스테이크, beef steak 고기 두께는 2~3cm 정도가 적당하다. 고기를 굽기 전에 팬을 뜨겁게 달궈야 한다. 또한 팬의 바닥면이 두꺼울수록 열이 균일하게 전달된다. 좀 더 고소하게 즐기고 싶을 때에는 마늘을 껍질째 큼직하게 으깨어 넣고 향을 낸다

The Best Hot Dog You Will Ever Eat (JDawgs Special Sauce Copycat) - 3 things make this the best: a quality bun, diagonal cuts before grilling, and special sauce. So easy!

The Best Hot Dog You Will Ever Eat (JDawgs Special Sauce Copycat) from The Food Charlatan // 3 things make this The Best: a quality bun, diagonal cuts before grilling, and Special Sauce. So easy! maybe grill with sauce basted on dog

asperges/ jambon en baguette

12 asparagus spears 6 prosciutto slices Cut prosciutto strips in half lengthways. Wrap the bottom end of prosciutto over the asparagus start rolling in a spiral up, leaving tip exposed. Fry wrapped asparagus spears until prosciutto is brown and crispy.