sung sil choi
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Japanese Jelly Sweets | by istanbulko on Flkr

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Studio h Doves Farm branding & packaging design curated by Packaging Diva PD. Simple illustration style created for their glu-ten free flour range conveys ease of baking and creating delicious food from recipes on the back of pack.

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텐바이텐 10X10 : Day& 812 > 왜 그렇게 짜증이 나있어요?

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The Story of the household gelateria | AESOP

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100%천연건조과일스낵. 과일 그이상 프루낵

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끈국수집 브랜드 디자인. 가게이름부터 면과 관련되게 '끈'으로 지었다.또 가게를 왔다 간 사람들과 인연을 짓는매개체로 국수를 판매하며 사람과의 인연을 끈으로 표현하기도 해 여러방향으로 우리에게 해석하고 느끼게해준다. 또 가게 컨셉자체가 국수가게인만큼 하얀바탕에 강하지않은색으로 포인트를 준 간판과 액자, 안내책자등이 국수집의 소박한 이미지를 부각해준다.

끈국수집 브랜드 디자인. 가게이름부터 면과 관련되게 '끈'으로 지었다.또 가게를 왔다 간 사람들과 인연을 짓는매개체로 국수를 판매하며 사람과의 인연을 끈으로 표현하기도 해 여러방향으로 우리에게 해석하고 느끼게해준다. 또 가게 컨셉자체가 국수가게인만큼 하얀바탕에 강하지않은색으로 포인트를 준 간판과 액자, 안내책자등이 국수집의 소박한 이미지를 부각해준다.

국민대학교 시각디자인과 브랜딩 수업 결과물 - 02. 일인일상 (이정휘,왕한슬,박연수,김다은) - 지도교수 신명섭 : 네이버 블로그

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국민대학교 시각디자인과 브랜딩 수업 결과물 - 02. 일인일상 (이정휘,왕한슬,박연수,김다은) - 지도교수 신명섭 : 네이버 블로그

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Most of us around the world kick-start our day with a breakfast, whether its eaten around kitchen tables or cross-legged in a ger camp. Yet what we eat for breakfast varies greatly, from savoury to sweet, simple to extravagant, substantial to snack-like, from pastries to chowders, and all that’s in between. Enjoy our infographic taking you around the world in forty-four traditional breakfasts.

Most of us around the world kick-start our day with a breakfast, whether its eaten around kitchen tables or cross-legged in a ger camp. Yet what we eat for breakfast varies greatly, from savoury to sweet, simple to extravagant, substantial to snack-like, from pastries to chowders, and all that’s in between. Enjoy our infographic taking you around the world in forty-four traditional breakfasts.