EUNJI RYU
EUNJI님의 아이디어 더 보기
PARS HOSPITAL | New Wave Architecture (Lida Almassian / Shahin Heidari); Photo: Parham Taghioff | Archinect

PARS HOSPITAL | New Wave Architecture (Lida Almassian / Shahin Heidari); Photo: Parham Taghioff | Archinect

Clara|| I wait next to his bed not seeing him in what felt like forever. I felt sick to my stomach watching him like his here. I see him shift uncomfortably, and he wakes up opening his eyes slightly. (Rp with the Prince.)

Clara|| I wait next to his bed not seeing him in what felt like forever. I felt sick to my stomach watching him like his here. I see him shift uncomfortably, and he wakes up opening his eyes slightly. (Rp with the Prince.)

Nationwide Children's Hospital in Columbus Healthcare Design, Ohio. #healthcare

Nationwide Children's Hospital in Columbus Healthcare Design, Ohio. #healthcare

Learn how today’s top hospital interior design trends can help you create a place that makes patients and their families feel at home.

Learn how today’s top hospital interior design trends can help you create a place that makes patients and their families feel at home.

Entourage Clinic, Lausanne, 2015 - Ralph Germann architectes s.a.

Entourage Clinic, Lausanne, 2015 - Ralph Germann architectes s.a.

LIV HOSPITAL ULUS-Hall-By Zoom/TPU

LIV HOSPITAL ULUS-Hall-By Zoom/TPU

Vet hospital by KON design Hong Kong More

Vet hospital by KON design Hong Kong More

NO!!!! You would never want to roast from the light in your room.- too much direct lighting

NO!!!! You would never want to roast from the light in your room.- too much direct lighting

The private patient rooms feature fully glazed doors that were designed to improve staff observation of patients, bring daylight into the center of the ward, and help engage families in the care process. After constructing a mock-up of the room, the staff requested adjustable Venetian blinds between the glass panes to address privacy concerns. Photo: David Barbour

The private patient rooms feature fully glazed doors that were designed to improve staff observation of patients, bring daylight into the center of the ward, and help engage families in the care process. After constructing a mock-up of the room, the staff requested adjustable Venetian blinds between the glass panes to address privacy concerns. Photo: David Barbour

우드마니

우드마니