생선 스테이크, 톡 쏘는 새콤한 맛으로 대구살도 맛있게 : 네이버 블로그

생선 스테이크, 톡 쏘는 새콤한 맛으로 대구살도 맛있게 : 네이버 블로그

Black Cod on Pork Stock Braised Quinoa and Sweet Peas with Bacon Dashi

Bacon dashi, poached crispy skin black cod, pork stock braised quinoa with sweet baby peas. 🚨 - Join our newsletter for chances to win some awesome giveaways during the holiday season.

Fabulous ingredients from the Channel island of Jersey elegantly enhanced by the Michelin starred chef Mark Jordan. Mark's fine dining restaurant at The Atlantic Hotel features in The Good Taste Guide: Jersey, www.goodtasteguides.com

Pan-roast sea bass fillet with Jersey scallops and peas

A beautifully simple sea bass fillet recipe, Mark Jordan pairs fresh shelled peas with seared scallops and pan roasted sea bass for a magnificent summer meal.

Grilled Octopus #Recipe with Cherry Tomatoes and Vinaigrette

Have you ever wanted to serve your family a beautiful grilled octopus dish? Thanks to Bianca at Delano and its Corporate Executive Chef Brian Massie, you now have a step-by-step recipe with all the details you could ever need to finally impress

さっと火入れしたマグロは、ほんのりピンク色で甘みも口溶けも抜群。地元の農家さんが育てる京にんじんは滋味豊かで、最高の付け合わせに。すっきりとした辛口が心地よい「カシス・ロゼ」と共に。

さっと火入れしたマグロは、ほんのりピンク色で甘みも口溶けも抜群。地元の農家さんが育てる京にんじんは滋味豊かで、最高の付け合わせに。すっきりとした辛口が心地よい「カシス・ロゼ」と共に。

1리마 ‘엘 포풀라초’ 레스토랑 해산물 요리. 2쿠스코 ‘리모’의 기니피그 콩피. 3리모의 안데스 치즈를 채워넣은 닭가슴살 구이. 4엘 포풀라초 생선 안티쿠차블레(꼬치). 5리모 알파카 안심 스테이크. 6옥수수 가루를 고기·치즈 등과 함께 바나나잎에 싸서 구운 요리 ‘타말레스’. 7리마 ‘센트랄’의 선인장·고구마잎·와랑고나뭇잎 등으로 만든 ‘데저트 플랜트’ 요리. 8전통빵 차플라스를 장작 오븐에 굽는 모습. 9보라색 옥수수 빵. / 페루관광청 제공·김성윤 기자

1리마 ‘엘 포풀라초’ 레스토랑 해산물 요리. 2쿠스코 ‘리모’의 기니피그 콩피. 3리모의 안데스 치즈를 채워넣은 닭가슴살 구이. 4엘 포풀라초 생선 안티쿠차블레(꼬치). 5리모 알파카 안심 스테이크. 6옥수수 가루를 고기·치즈 등과 함께 바나나잎에 싸서 구운 요리 ‘타말레스’. 7리마 ‘센트랄’의 선인장·고구마잎·와랑고나뭇잎 등으로 만든 ‘데저트 플랜트’ 요리. 8전통빵 차플라스를 장작 오븐에 굽는 모습. 9보라색 옥수수 빵. / 페루관광청 제공·김성윤 기자

- House Of Brinson

Home Profile: Greg, Erica and Oliver

Beyond Salmon: How to plate your food so you get laid (video)

How to plate your food so you get laid (video) Butternut Squash, Apple Celery Salad & Scallops

good recipe/food ideas and presentation

Cod, crushed peas, mussels and borage from the Hinds Head. No ordinary fish and chip for Heston

집밥 요리의 기본, 비법 양념장 레서피의 모든 것!!제대로된 양념장만 있다면...... 2016.01.11By Crench...

집밥 요리의 기본, 비법 양념장 레서피의 모든 것!!제대로된 양념장만 있다면...... 2016.01.11By Crench...

백종원 만능소스 레시피! 마리텔 백종원 쯔유 소스 만드는법(마이리틀텔레비전 백주부 쯔유간장 만들기) - BMSJ

백종원 만능소스 레시피! 마리텔 백종원 쯔유 소스 만드는법(마이리틀텔레비전 백주부 쯔유간장 만들기) - BMSJ

포항초 샐러드요즘 제철인 포항초는 일반 시금치에 비해 단맛이 강하기 때문에 생으로 드셔도 달고 맛있어요 시금치에는 활력을 주는 비타민 뿐만 아니라 엽산, 철분이 많이 들어있어서 신...

포항초 샐러드요즘 제철인 포항초는 일반 시금치에 비해 단맛이 강하기 때문에 생으로 드셔도 달고 맛있어요 시금치에는 활력을 주는 비타민 뿐만 아니라 엽산, 철분이 많이 들어있어서 신...

Pinterest
Search