Gallery of The Parking Garage that Moonlights as a Sledding Slope / White Arkitekter + Henning Larsen Architects - 1

Gallery of The Parking Garage that Moonlights as a Sledding Slope / White Arkitekter + Henning Larsen Architects - 1

Image 28 of 29 from gallery of The Parking Garage that Moonlights as a Sledding Slope / White Arkitekter + Henning Larsen Architects. Courtesy of White Arkitekter + Henning Larsen Architects

Harpa - Reykjavik Concert Hall and Conference Centre | Reykjavik, Iceland | Henning Larsen Architects and Olafur Eliasson

Harpa Concert Hall and Conference Centre - Henning Larsen Architects and Olafur Eliasson - Reykjavík, Iceland

Reform Cph Kitchen / Work of our Designer Henning Larsen / Henning Larsen Glyptoteket museum Copenhagen Denmark

Reform Cph Kitchen / Work of our Designer Henning Larsen / Henning Larsen Glyptoteket museum Copenhagen Denmark

Moesgaard Museum , Aarhus, Denmark, Henning Larsen Architects, 2014

7 New Buildings That Are Redefining Architecture

Henning Larsen Architects Wins Competition to Design a New Forum at Lund University,Courtesy of Henning Larsen Architects

Gallery of Henning Larsen Architects Wins Competition to Design a New Forum at Lund University - 9

Image 9 of 12 from gallery of Henning Larsen Architects Wins Competition to Design a New Forum at Lund University. Photograph by Henning Larsen Architects

Henning Larsen's university building has a facade that moves in response to changing heat and light.

Henning Larsen SDU Kolding Building pushes green standards

Henning Larsen Architects' design for the Syddansk Universitet communications and design building in Kolding, Denmark, features a climate-responsive kinetic facade that regulates interior temperatures. The completed building is the first to meet Danish 2

EU Mies Award 2013 Winner :: Harpa Concert Hall and Conference Centre | Flickr : partage de photos !

Harpa Concert Hall and Conference Center in Reykjavik, Iceland by Henning Larsen Architects, Batteríid Architects and Studio Olafur Eliasson, photographed by Pawel Paniczko.

Danish architects Henning Larsen and Norwegian landscape architect Gullik Gulliksen have won a competition to design municipal offices and a public square in Trondheim, Norway.  Proposed for the southwest area of Leüthens, the project is entitled Leüthens Kulturhage, which translates as “Leüthen’s cultural garden”, and will also include a theatre and cinema.

Leüthens Kulturhage by Henning Larsen Architects and Gullik Gulliksen

Danish architects Henning Larsen and Norwegian landscape architect Gullik Gulliksen have won a competition to design municipal offices and a public square in Trondheim, Norway.

Viborg Town Hall / Denmark / Henning Larsen Architects

Viborg Town Hall / Henning Larsen Architects

Viborg Town Hall by Henning Larsen Architects. With its complex faceted shape, Viborg Town Hall becomes a symbol of the new large municipal community that opens in the wake of the municipal merger

New office building for Nordea Bank / Henning Larsen Architects

Aerial view of the competition-winning new office building for Nordea Bank in Ørestad North, Copenhagen by Henning Larsen Architects in collaboration with Signal Architects and SLA Landscape Architects (Image: Henning Larsen Architects)

The Wave, a Residential project by Henning Larsen Architects in Vejle, Denmark

The Wave (Vejle, Denmark) This amazing building looks more like a work of art that should be on display. Designed by Henning Larsen Architects, a Danish company, this residential building was declared the residential building of the year in

Gallery of Communal Crematorium / Henning Larsen Architects - 1

Gallery of Communal Crematorium / Henning Larsen Architects - 1

Image 2 of 16 from gallery of Communal Crematorium / Henning Larsen Architects. Photograph by Anders Sune Berg

Vejle, Denmark  By: Henning Larsen Architects

The Wave in Vejle (Henning Larsen Architects) - residential building complex by the Skyttehus bay in Vejle, Denmark by Jørn Utzon

Henning Larsen Architects - Central Bank of Libya

Henning Larsen Wins Competition to Design Central Bank of Libya

Image 6 of 13 from gallery of Henning Larsen Wins Competition to Design Central Bank of Libya. Photograph by Henning Larsen Architects

Pinterest
Search