pannel layout

6 1 팔로워
Second Prize: Professor Alan Pert and team members from Nord architecture/landscape firm (Brian McGinlay, Helen-Anne Love, Mark Bell and Rod Kemsley) and Atelier 10 environmental /structures firm

Winners of Australia's THE LODGE ON THE LAKE Competition

Second Prize: Professor Alan Pert and team members from Nord architecture/landscape firm (Brian McGinlay, Helen-Anne Love, Mark Bell and Rod Kemsley) and Atelier 10 environmental /structures firm

layout.

layout.

THE URBAN STEP - Anaïs Portfolio

THE URBAN STEP - Anaïs Portfolio

이미지 사이즈 : 800 x 1440 이미지 사이즈가 화면보다 큽니다. 왼쪽 버튼을 클릭한 후 마우스를 움직여서 보세요. 더블 클릭하면 닫혀요.

이미지 사이즈 : 800 x 1440 이미지 사이즈가 화면보다 큽니다. 왼쪽 버튼을 클릭한 후 마우스를 움직여서 보세요. 더블 클릭하면 닫혀요.

명지대학교 건축대학

명지대학교 건축대학

Competition 1st Award - Baltic Sea Art Town- Estonia on Behance

Competition 1st Award - Baltic Sea Art Town- Estonia on Behance


아이디어 더 보기
Casa Patrimonial-Rehabilitación Guadalajara,Jalisco,México

Casa Patrimonial-Rehabilitación Guadalajara,Jalisco,México

concurso-internacional-de-ideias-e28093-museu-de-arte-contemporc3a2nea-e28093-buenos-aires_mencao2.jpg (1200×891)

[BUENOS AIRES] New Contemporary Art Museum Competition Results

concurso-internacional-de-ideias-e28093-museu-de-arte-contemporc3a2nea-e28093-buenos-aires_mencao2.jpg (1200×891)

Galería de Ganador EUROPAN12: Synergy - 4

Galería de Ganador EUROPAN12: Synergy - 4

Nice presentation style

Nice presentation style

Mario Ermuro

Mario Ermuro

portfolio-de-arquitetura-heitor-camacho

portfolio-de-arquitetura-heitor-camacho

Peatonalizacion del centro urbano de Torrelodones, Juan Socas | Arquitectura Beta

Peatonalizacion del centro urbano de Torrelodones, Juan Socas | Arquitectura Beta

Resultados párr Reveladas "Visiones Post-Terremoto" | Noticias | Archinect

Resultados párr Reveladas "Visiones Post-Terremoto" | Noticias | Archinect

TUDelft  archi-prix selection by tsouk.yannis, via Flickr

TUDelft archi-prix selection by tsouk.yannis, via Flickr

in this project the principle was to maximize the number of houses on quite a small area. however, this was not to make the comfort and standart of living lower. the houses share a underground garage, which is partly covered with small front gardens. they…

in this project the principle was to maximize the number of houses on quite a small area. however, this was not to make the comfort and standart of living lower. the houses share a underground garage, which is partly covered with small front gardens. they…

Pinterest
검색