Section

6 4 팔로워
Eilkhaneh / [SHIFT] Process Practice

Eilkhaneh / [SHIFT] Process Practice

M2DS architects | BLOG: Diller Scofidio + Renfro - Rio de Janeiro

M2DS architects | BLOG: Diller Scofidio + Renfro - Rio de Janeiro

#ClippedOnIssuu from Architecture Portfolio | Virginia Malami

Architecture Portfolio

#ClippedOnIssuu from Architecture Portfolio | Virginia Malami

Unsangdong #Architects' 1st prize winning project “Culture Forest”, a Culture & Art Center located in SeongDong-gu, Republic of Korea (currently (2013) nearing completion)...By planning eco-friendly #Architecture, the new cultural space will become a dreaming space...

Gallery of Culture Forest / Unsangdong Architects - 1

Unsangdong #Architects' 1st prize winning project “Culture Forest”, a Culture & Art Center located in SeongDong-gu, Republic of Korea (currently (2013) nearing completion)...By planning eco-friendly #Architecture, the new cultural space will become a dreaming space...

Results of the Competition Ryterna Modular Building

Results of the Competition Ryterna Modular Building

SECTION PERSPECTIVES + EXPLODED AXONS……. LTL - Park Tower project http://ltlarchitects.com/park-tower ….and here they reveal the secret about their drawings: http://ltlarchitects.com/over-drawing/ posted by ik

SECTION PERSPECTIVES + EXPLODED AXONS……. LTL - Park Tower project http://ltlarchitects.com/park-tower ….and here they reveal the secret about their drawings: http://ltlarchitects.com/over-drawing/ posted by ik


아이디어 더 보기
'Culture Casbah' / Törnrosen Tower Architects: Lundgaard & Tranberg Location: Malmö, SE:

'Culture Casbah' / Törnrosen Tower Architects: Lundgaard & Tranberg Location: Malmö, SE:

My winning proposal for Chidesign Competition:This project is a forum, agora, amphitheater; a vertical city inside of the city with a unique concentration of knowledge and opportunity. The design is aimed to provide openness, interconnection and maximiz…

My winning proposal for Chidesign Competition:This project is a forum, agora, amphitheater; a vertical city inside of the city with a unique concentration of knowledge and opportunity. The design is aimed to provide openness, interconnection and maximiz…

Marc Holt, new central library/I-405 cap, image courtesy University of Oregon

Marc Holt, new central library/I-405 cap, image courtesy University of Oregon

Articles - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ - Συμμετοχες 2015 - 128.15 Νέο Αρχαιολογικό μουσείου Επιδαύρου

Articles - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ - Συμμετοχες 2015 - 128.15 Νέο Αρχαιολογικό μουσείου Επιδαύρου

bathhouse                                                       …

bathhouse …

Results of the Competition Ryterna Modular Building

Results of the Competition Ryterna Modular Building

balansen mellom den skjøre blyanttegningen og virkliggjøringen av materialene og detaljene

balansen mellom den skjøre blyanttegningen og virkliggjøringen av materialene og detaljene

The site is located on the periphery of the small town in Poland and includes 60s and 70s housing interwoven by neglected and undefined public spaces. The research is performed to find the needs of inhabitants as well as the role the of the place within t…

The site is located on the periphery of the small town in Poland and includes 60s and 70s housing interwoven by neglected and undefined public spaces. The research is performed to find the needs of inhabitants as well as the role the of the place within t…

the proposed 'library' is constructed using a mix of monochromatic polycarbonate and glazed panels, with a dominantly white marble interior.

the proposed 'library' is constructed using a mix of monochromatic polycarbonate and glazed panels, with a dominantly white marble interior.

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

Pinterest
검색