윤수 김

윤수 김

7 followers
·
100 followers
윤수 김
More ideas from 윤수
백종원 만능소스 레시피! 마리텔 백종원 쯔유 소스 만드는법(마이리틀텔레비전 백주부 쯔유간장 만들기) - BMSJ

백종원 만능소스 레시피! 마리텔 백종원 쯔유 소스 만드는법(마이리틀텔레비전 백주부 쯔유간장 만들기) - BMSJ

This classic recipe makes a simple garlic, white wine and butter sauce that goes well with a pile of pasta or with a hunk of crusty bread. However you make the dish, once the shrimp are added to the pan, the trick is to cook them just long enough that they turn pink all over, but not until their bodies curl into rounds with the texture of tires. (Photo: Craig Lee for The New York Times)

This classic recipe makes a simple garlic, white wine and butter sauce that goes well with a pile of pasta or with a hunk of crusty bread. However you make the dish, once the shrimp are added to the pan, the trick is to cook them just long enough that they turn pink all over, but not until their bodies curl into rounds with the texture of tires. (Photo: Craig Lee for The New York Times)

새우잣소스냉채 만드는법 우리집 신정 설날음식이랍니다~~^^*날씨가 따뜻해서인지... 해가 가는지...신정 설날인지... 실감이 나질 않네요 ㅎㅎㅎ * 상큼하고 고소하게 먹을 수 있는 잣소스의 새우냉채 입니다 미리 익혀진 자숙새우를 이용하니 새우를 익히느라 애 먹지 않고 알맞게 익혀져 있고,말끔하게 껍질이 벗겨져서 아주 편리합니다 ~~ㅎㅎ 재료 자숙새우 5...

새우잣소스냉채 만드는법 우리집 신정 설날음식이랍니다~~^^*날씨가 따뜻해서인지... 해가 가는지...신정 설날인지... 실감이 나질 않네요 ㅎㅎㅎ * 상큼하고 고소하게 먹을 수 있는 잣소스의 새우냉채 입니다 미리 익혀진 자숙새우를 이용하니 새우를 익히느라 애 먹지 않고 알맞게 익혀져 있고,말끔하게 껍질이 벗겨져서 아주 편리합니다 ~~ㅎㅎ 재료 자숙새우 5...