가보고 싶은 장소

5 4 팔로워
서울 맛집 강북 100선 & 강남 100선

서울 맛집 강북 100선 & 강남 100선

서울 도심 곳곳의 심야 식당 맛집 리스트

서울 도심 곳곳의 심야 식당 맛집 리스트

유럽에서 가장 아름다운 카페 14곳 - ㅍㅍㅅㅅ

유럽에서 가장 아름다운 카페 14곳 - ㅍㅍㅅㅅ

'보물섬' 대만 여행을 가야 할 5가지 이유 - ㅍㅍㅅㅅ

'보물섬' 대만 여행을 가야 할 5가지 이유 - ㅍㅍㅅㅅ

방콕이 여행자에게 천국인 7가지 이유

방콕이 여행자에게 천국인 7가지 이유


아이디어 더 보기
제주 맛집 리스트

제주 맛집 리스트

서울 냉면 베스트10

서울 냉면 베스트10

Antipasti | HonestlyYUM The key to making a good antipasti platter is providing a variety of textures and flavors so that people are encouraged to try all kinds of combinations. You’ll have to buy quite a variety of options at the market, but there is little prep work involved and the results are impressive and elegant!

How to Create An Impressive Antipasti Spread

Antipasti | HonestlyYUM The key to making a good antipasti platter is providing a variety of textures and flavors so that people are encouraged to try all kinds of combinations. You’ll have to buy quite a variety of options at the market, but there is little prep work involved and the results are impressive and elegant!

15 Healthy Lunches For A Smarter Workday - mindbodygreen.com

15 Healthy Lunches For A Smarter Workday

15 Healthy Lunches For A Smarter Workday - mindbodygreen.com

Korean Buddhist Cuisine

Korean Buddhist Cuisine

연근양파스프! 양파를 팬에 뽁은후 2cm크기로 썰은 연근도 투입. 야채수를 부어 연근이 푹 익을때까지 끓인다. 담에 핸드믹서에 넣어 간 후에 소금, 후추, 들깨가루로 간하면 완성!

연근양파스프! 양파를 팬에 뽁은후 2cm크기로 썰은 연근도 투입. 야채수를 부어 연근이 푹 익을때까지 끓인다. 담에 핸드믹서에 넣어 간 후에 소금, 후추, 들깨가루로 간하면 완성!

오래된 맛집은 늘 든든하다. 50년 이상 동안 손님들을 섬기면서 살아온 내공이 있다. 주간한국 창간49주년 기념으로 우리나라 50년 이상 된 노포 50집을 ...

[50년 넘은 맛집 50곳] 이름만 들어도 군침이 절로… 대한민국 맛의 전설이 되다

오래된 맛집은 늘 든든하다. 50년 이상 동안 손님들을 섬기면서 살아온 내공이 있다. 주간한국 창간49주년 기념으로 우리나라 50년 이상 된 노포 50집을 ...

아아, 드디어 엄청 힘들고 귀찮고 배불렀던 서울 국수기행! / 서울 국수 투어가 종료되었습니다.!!! 서울에 있는 총 29곳의 국수집들을 방문완료하였네요. (번외편까지 합치면 총 31곳이네요 ㅋ) 뭐 그중에서도..

아아, 드디어 엄청 힘들고 귀찮고 배불렀던 서울 국수기행! / 서울 국수 투어가 종료되었습니다.!!! 서울에 있는 총 29곳의 국수집들을 방문완료하였네요. (번외편까지 합치면 총 31곳이네요 ㅋ) 뭐 그중에서도..

Korean Buddhist Cuisine - Steamed tofu-stuffed zucchini!   1) Slice the zucchini into 2cm pieces.  2) Using a small wooden spoon, scrape the insides of the sliced zucchini pieces. Add that in a bowl with sliced n' diced red and green chili peppers and tofu. 3) Stuff the hollowed-out zucchini with the tofu stuffing, and steam for 15 minutes. 4) Cool and serve.

Korean Buddhist Cuisine - Steamed tofu-stuffed zucchini! 1) Slice the zucchini into 2cm pieces. 2) Using a small wooden spoon, scrape the insides of the sliced zucchini pieces. Add that in a bowl with sliced n' diced red and green chili peppers and tofu. 3) Stuff the hollowed-out zucchini with the tofu stuffing, and steam for 15 minutes. 4) Cool and serve.

Pinterest
검색