Explore Urban Park, Landscape Design, and more!

Claude Cormier에 대한 이미지 검색결과

Public square atop the Palais des congrès parking garage is designed by Claude Cormier. The project is built between

Moss Your City living urban moss walls | repinned by brocoloco.com

Moss Your City harmonizes nature with contemporary design

Oslo architects PUSHAK installed an indoor terrain of moss arches and screens for the London Festival of Architecture

Hand-painted tiles decorate the covered colonnade dining area

ROBERTO BURLE MARX - just chatted to james rigler and think it might be fairly straight forward to do this type of thing

Annenberg Center at Sunnylands, California. Design by The Office of James Burnett (Landscape Architecture)

Thin light peeking through Brione House, designed by Wespi de Meuron Prototype Housing I / Collective Studio Annenberg Center .

Keio University Roof Garden, Tokyo, Japan by Michel Desvigne - Google Search

⚜ Jardín y jardinería / Garden & gardening. Keio University Roof Garden, Tokyo, Japan by Michel Desvigne

Peaceful Place Inside A Busy City. The Optical Glass House | Nimvo - Interior Design & Luxury Homes

Peaceful Place Inside A Busy City. The Optical Glass House

Optical Glass House by Hiroshi Nakamura & NAP A tree-filled courtyard is glimpsed through the shimmering glass-brick facade of this house in Hiroshima, designed by Japanese architect Hiroshi Nakamura.

Isabella Stewart Gardner Museum Opens Historic Monks Garden Redesigned by Michael Van Valkenburgh

Isabella Stewart Gardner Museum Opens Historic Monks Garden Redesigned by Michael Van Valkenburgh « World Landscape Architecture – landscape architecture webzine

Arnold Associates - Landscape Architecture & Urban Design

Arnold Associates - Landscape Architecture & Urban Design

Michael Van Valkenburg - Google Search

Сады в бизнес-центрах и внутри жилых кварталов

Teardrop park by Michael Van Valkenburg Associates - impressive reimagining of what a courtyard space could be. Very dynamic.

레이크우드 공동묘지의 새로운 연못은 영혼의 심연을, 주변 자연환경을 흡수, 투영하는 매개로 정원의 중심부에 자리한다. 거대한 화강석 파빌리온 주위로 새롭게 조성된 랜드스케이프는 머무는자 -죽은자-를 기리는 장소이자 그들을 추모하기 위해 모이는자, 움직이는자 -산자-의 중첩된 이미지를 공간 속에 표현한다. 장소가 주는 엄숙함은 여기 풍부한 자연환경과 새로운 랜드스케이프 안으로 흡수되어 안정감 있는 휴식공간..

Lakewood Cemetery Garden Mausoleum Landscape by Halvorson Design Partnership « Landscape Architecture Works

Pinterest
Search