Explore Public Architecture, Architecture Design, and more!

Explore related topics

cultural-center-in-nevers

Image 8 of 15 from gallery of Cultural Center in Nevers / Ateliers O-S architectes. Photograph by Cecile Septet

Bustler: YAC’s Space to Culture winners propose ideas for a new cultural community hub in Bologna, Italy

YAC's Space to Culture winners propose ideas for a new cultural community hub in Bologna, Italy

Image 5 of 16 from gallery of Competition Asks Young Architects to Transform Abandoned Factory into Cultural Center. Image Courtesy of Young Architects Competitions

Gallery of “Vertical Landscapes” to Promote Cultural Exchange and Religious Coexistence for New York’s Muslim Community - 8

Gallery of “Vertical Landscapes” to Promote Cultural Exchange and Religious Coexistence for New York’s Muslim Community - 8

Image 8 of 11 from gallery of “Vertical Landscapes” to Promote Cultural Exchange and Religious Coexistence for New York’s Muslim Community. Courtesy of Büro Koray Duman Architects

Image 4 of 24. First Prize. Image Courtesy of SANAA via Taichung City Cultural Center

Gallery of SANAA's 'Cloud Boxes' Wins First Prize in Taichung City Competition - 4

Image 4 of 24 from gallery of SANAA's 'Cloud Boxes' Wins First Prize in Taichung City Competition. First Prize. Image Courtesy of SANAA via Taichung City Cultural Center

Wuxi Taihu New City-Poly Cultural Center Master Plan | Pei Partnership Architects | Archinect

Pictures - Wuxi-Taihu New City Poly Cultural Center Master Plan - Architizer

Cultural Center in Nevers

Cultural Centre in Nevers by Ateliers O-S Architectes

Built by Ateliers O-S architectes in Nevers, France with date Images by Cecile Septet. URBAN AND LANSCAPED SEQUENCE Located in the middle of a restructured district in Nevers, the new Cultural Centre is .

14. Cultural Center – Nevers, France

Ateliers O-S Architectes' New Cultural Center in Nevers Incorporates Public Space into the Roof Design

Trommen Cultural Centre

New decor and master plan for the existing cultural center and library

Concrete viewing stairs

Strips of golden aluminium cover this performing arts school and library designed by Ateliers O-S Architectes to stretch across a hillside in Paris

Pinterest
Search