이 아이디어와 더 많은 아이디어를 탐색하세요!

날씨가 오늘밤부터 추워진다니 다들 조심하세요!!! 전 내일 원래 아이 체험학습으로 이천간다는데 그냥 안보내요..쩝..날도 너무 대박춥고..ㅎㅎ 거리도 좀 있는지라..버스태워 보내기가..제 마음으로는 좀 불안해서 ㅠ-ㅠ 그런데

날씨가 오늘밤부터 추워진다니 다들 조심하세요!!! 전 내일 원래 아이 체험학습으로 이천간다는데 그냥 안보내요..쩝..날도 너무 대박춥고..ㅎㅎ 거리도 좀 있는지라..버스태워 보내기가..제 마음으로는 좀 불안해서 ㅠ-ㅠ 그런데

How to prep sea snails

How to prep sea snails

[매생이굴전] 매생이전만드는법 마트에서 잔뜩 사두었다가 얼렸던 매생이로 매생이굴전을 만들었어요. 재료를 한데 섞어서 만드니까 매생이전만드는법도 그리 어렵지 않더라구요. 이제 매생이도 다 먹고 없는데, 또 매생이 사다가 쟁여두어야겠네요^^

[매생이굴전] 매생이전만드는법 마트에서 잔뜩 사두었다가 얼렸던 매생이로 매생이굴전을 만들었어요. 재료를 한데 섞어서 만드니까 매생이전만드는법도 그리 어렵지 않더라구요. 이제 매생이도 다 먹고 없는데, 또 매생이 사다가 쟁여두어야겠네요^^

통조림요리-골뱅이 달걀탕과 채소볶음 이미지 1

통조림요리-골뱅이 달걀탕과 채소볶음 이미지 1

TOMMY'S DINER :: 횡성 한우마을의 숨은 맛집, 문화정육점 생고기 숯불구이

TOMMY'S DINER :: 횡성 한우마을의 숨은 맛집, 문화정육점 생고기 숯불구이

Sweet, tangy and spicy Korean dipping sauce (Cho-Gochujang or Chojang). This is most suitable for (raw or cooked) seafood and blanched broccoli. | MyKoreanKitchen.com

Sweet, Tangy and Spicy Korean Dipping Sauce

Sweet, tangy and spicy Korean dipping sauce (Cho-Gochujang or Chojang). This is most suitable for (raw or cooked) seafood and blanched broccoli. | MyKoreanKitchen.com

jjajang ddukboki

jjajang ddukboki

Tom Parker Bowles describes "beondegi" - 번데기 - the popular Korean street snack of silkworm pupae, in his book _Year of Eating Dangerously: A Global Adventure in Search of Culinary Extremes_.

Tom Parker Bowles describes "beondegi" - 번데기 - the popular Korean street snack of silkworm pupae, in his book _Year of Eating Dangerously: A Global Adventure in Search of Culinary Extremes_.

Aigoo-cham!!>>>>Ssam bap kimbap

Aigoo-cham!!>>>>Ssam bap kimbap

Gulguk (Korean Oyster Soup) - simple, refreshingly clear, and incredibly briny!

Gulguk (Korean Oyster Soup) - simple, refreshingly clear, and incredibly briny!

Pinterest
검색