Explore Rear Extension, Wood Decks, and more!

Australian architecture firm Warc Studio have designed this extension for a 1960’s house in Melbourne, that adds additional living space for the home owners. A wood deck has been added to the backyard, and along one side of the yard is a wooden slat bench that provides seating and privacy from the neighbors. Laminated timber fins on the exterior provide structure, a finished surface, and shade..

Warc Studio have designed this contemporary rear extension for a house in Melbourne, Australia, that adds additional living space.

Australian architecture firm Warc Studio have designed this extension for a 1960’s house in Melbourne, that adds additional living space for the home owners. A wood deck has been added to the backyard, and along one side of the yard is a wooden slat bench that provides seating and privacy from the neighbors. Laminated timber fins on the exterior provide structure, a finished surface, and shade..

Australian architecture firm Warc Studio have designed this extension for a house in Melbourne, that adds additional living space for the home owners.

"Our kitchen is for the modern day multitasker," says the owner of this #Blackburn home. "Over the years we've enjoyed many drinks and meals with a view and helping the kids with their homework while cooking a meal." Thanks to the classically finished windows that look out to the backyard, the chef never feels left out of the party. "It's our favourite room and is certainly the centrepiece of our home." See more of 24 Devon Drive, Blackburn in our bio link.

"Our kitchen is for the modern day multitasker," says the owner of this #Blackburn home. "Over the years we've enjoyed many drinks and meals with a view and helping the kids with their homework while cooking a meal." Thanks to the classically finished windows that look out to the backyard, the chef never feels left out of the party. "It's our favourite room and is certainly the centrepiece of our home." See more of 24 Devon Drive, Blackburn in our bio link.

In this living area, there's a double-sided fireplace that can be enjoyed from the living room and the outdoor living space too. Between the living area and the kitchen is a large wooden dining table with a sculptural pendant light.

This wood clad and sloped roof modern house was designed for life in California's Silicon Valley

Malcolm Davis Architecture have designed this contemporary home in Los Altos Hills, California, that replaced an old farmhouse.

Gallery - Ittka House / Fabian Tan Architect - 3

Gallery of Ittka House / Fabian Tan Architect - 3

Pinterest
Search