Sohee Park
Sohee님의 아이디어 더 보기
topo.  idée pour faire l'eau, seulement si le reste et plat (sinon avec la topo des montagnes ca deviendrait surement très lourd…)

topo. idée pour faire l'eau, seulement si le reste et plat (sinon avec la topo des montagnes ca deviendrait surement très lourd…)

No.653 村田裕介(京都大学大学院) 杉森大起(立命館大学大学院) 渡邉匠(大阪市立大学大学院)

No.653 村田裕介(京都大学大学院) 杉森大起(立命館大学大学院) 渡邉匠(大阪市立大学大学院)

2. Preis: Orte Mehr

2. Preis: Orte Mehr

El Hombre del tiempo - tablero de juego El Hombre del Tiempo es un trabajo de arquitectura y geografía experimental realizado en el ámbito del Área de Proyectos Arquitectónicos de la titulación de...

El Hombre del tiempo - tablero de juego El Hombre del Tiempo es un trabajo de arquitectura y geografía experimental realizado en el ámbito del Área de Proyectos Arquitectónicos de la titulación de...

Architectural Rendering, 3d Rendering, 3d Architectural Rendering, Watercolor Art - Softness and Warmth

Architectural Rendering, 3d Rendering, 3d Architectural Rendering, Watercolor Art - Softness and Warmth

Pauline Tondreau via @portfoliobox

Pauline Tondreau via @portfoliobox

#ClippedOnIssuu from Tuning Architecture | Thesis Program

#ClippedOnIssuu from Tuning Architecture | Thesis Program

PRISME || Internacional Mediterranean Sea Club || Segundo Premio

PRISME || Internacional Mediterranean Sea Club || Segundo Premio

Andrew Chard. Rotary Model, Year 3, Semester 1. Oxford Brookes University. [Online Image] Retrieved on January 10, 2017 from http://andrew-chard.tumblr.com/post/113635715797/year-3-semester-1-rotary-model

Andrew Chard. Rotary Model, Year 3, Semester 1. Oxford Brookes University. [Online Image] Retrieved on January 10, 2017 from http://andrew-chard.tumblr.com/post/113635715797/year-3-semester-1-rotary-model

arkitekcher:  Kew House | Piercy & Company     - This 4 bedroom family home in the Kew Green Conservation Area of Richmond-Upon-Thames draws on the adjacent Royal Kew Gardens and original vernacular buildings for guidance. Inserting a crisp weathering steel volume into a 19th century brick shell, it balances the demands of a contemporary family home with the needs of the Conservation Area.

arkitekcher: Kew House | Piercy & Company - This 4 bedroom family home in the Kew Green Conservation Area of Richmond-Upon-Thames draws on the adjacent Royal Kew Gardens and original vernacular buildings for guidance. Inserting a crisp weathering steel volume into a 19th century brick shell, it balances the demands of a contemporary family home with the needs of the Conservation Area.