Elongated Wooden Box House Seamlessly Integrated into the Landscape in Austria

American: Jacobean Architecture, Irregular Box Wooden House Overlooking Mountain View: Irregular Shape Of The Wooden House Having The Fence

***

Gallery of University of Limerick Medical School / Grafton Architects - 1

University of Limerick Medical School / Grafton Architects University of Limerick Medical School / Grafton Architects – ArchDaily

Kahrizak Residential Project / CAAT Studio

Gallery of Kahrizak Residential Project / CAAT Studio - 6

Image 6 of 25 from gallery of Kahrizak Residential Project / CAAT Studio. Photograph by Ashkan Radnia

DYNAMO Studio, Güth & Braun Architekten

Pünktchen / Güth & Braun Architekten + DYNAMO Studio

The Pünktchen Project is a redesign of a neoclassic house from mid century by Güth & Braun Architekten and DYNAMO Studio.

*

Apartment No. 1 / Architecture by Collective Terrain

Chäserrugg, Toggenburg  / Herzog & de Meuron

Gallery of Chäserrugg, Toggenburg / Herzog & de Meuron - 1

House in Chiharada / Studio Velocity

Gallery of House in Chiharada / Studio Velocity - 6

Built by Studio Velocity in Okazaki-shi, Japan with surface Images by Kentaro Kurihara. “Deconstruction of a multi-floored architecture”: A site with a two-storied main house is split in half and a new hou.

Elongated Wooden Box House Seamlessly Integrated into the Landscape in Austria

Wooden Sleek Residence Elongated Wooden Box House Seamlessly Integrated into the Landscape in Austria

Elongated Wooden Box House Seamlessly Integrated into the Landscape in Austria

Image 7 of 8 from gallery of Emberger Residence / LP Architektur. Photograph by wortmeyer photography

Centro de Alto Rendimento de Remo do Pocinho / Álvaro Fernandes Andrade

Gallery of Center for High Yield - Rowing Pocinho / Alvaro Fernandes Andrade - 7

Image 7 of 132 from gallery of Center for High Yield - Rowing Pocinho / Alvaro Fernandes Andrade. Photograph by Fernando Guerra

***

Galería de Detrás de la Pantalla / OBBA - 6

Beyond the Screen apartment block in Seoul, South Korea, with open brickwork stairwell by OBBA.

Pinterest
Search