A New Landscape by Penda Is Inspired by Indian Stepwells and Water Mazes,Courtesy of penda

Gallery of A New Landscape by Penda Is Inspired by Indian Stepwells and Water Mazes - 5

Imagen 20 de 26 de la galería de Este nuevo proyecto de Penda se inspira en los laberintos de agua y pozos escalonados de la India. Cortesía de Penda

Galería de Este nuevo proyecto de Penda se inspira en los laberintos de agua y pozos escalonados de la India - 20

This house is sited among tall buildings in downtown Hiroshima, overlooking a street with many passing cars and trams. To obtain privacy and tranquility in these surroundings, we placed a garden and optical glass façade on the street side of the house....

Optical Glass House by Hiroshi Nakamura & NAP. A tree-filled courtyard is glimpsed through the shimmering glass-brick facade of this house in Hiroshima, designed by Japanese architect Hiroshi Nakamura

Located in an environment dominated by homes which have been built and occupied by their owners, between the Guadalajara City limits and the rural landscape, this house meets the needs of a small family with an active social life.  The design strateg...

A courtyard house located in a rural landscape near Guadalajara City, Mexico — Pino Street House is built for a small family with a lot of friends.

This house is sited among tall buildings in downtown Hiroshima, overlooking a street with many passing cars and trams. To obtain privacy and tranquility in these surroundings, we placed a garden and optical glass façade on the street side of the house....

Featuring a home in Hiroshima, Japan by Hiroshi Nakamura & NAP. The Optical Glass house offers a welcoming, tranquil atmosphere rarely seen in such perfect combination with contemporary and minimal interior architecture.

This house is sited among tall buildings in downtown Hiroshima, overlooking a street with many passing cars and trams. To obtain privacy and tranquility in these surroundings, we placed a garden and optical glass façade on the street side of the house....

Optical Glass House by Hiroshi Nakamura, Hiroshima, Japan. © Hiroshi Nakamura & NAP Co.,Ltd.

The unit is organized around a patio with the function of central court, that defines the home’s life; this compositional logic allows a visual reciprocity between the different environments with many possible views.

View full picture gallery of Villa N


More ideas
Pinterest
Search