だいあぐらむ

9 13 팔로워
分類脳で地アタマが良くなる #infographics

分類脳で地アタマが良くなる #infographics

84314a2cdaab9b99cad26a74c4d210b9.jpg 2,880×10,688 ピクセル

84314a2cdaab9b99cad26a74c4d210b9.jpg 2,880×10,688 ピクセル

d94f3c03f8d1a2c38d6f8c2b29f95bef.jpg 750×2,172 ピクセル

d94f3c03f8d1a2c38d6f8c2b29f95bef.jpg 750×2,172 ピクセル

gehl architects +++++ visit the fab talk by Gehl behind this graphic: https://www.youtube.com/watch?v=vv7th2qkq1w

gehl architects +++++ visit the fab talk by Gehl behind this graphic: https://www.youtube.com/watch?v=vv7th2qkq1w

AA School of Architecture Projects Review 2012 - Diploma 9 - Geoffrey Cheung

AA School of Architecture Projects Review 2012 - Diploma 9 - Geoffrey Cheung

Segundo Lugar en concurso de habilitación y construcción Archivo y Biblioteca Regional de Punta Arenas / Chile

Galería de Segundo Lugar en concurso de habilitación y construcción Archivo y Biblioteca Regional de Punta Arenas / Chile - 5

Segundo Lugar en concurso de habilitación y construcción Archivo y Biblioteca Regional de Punta Arenas / Chile

ico:  af-cartel-punset-7b-716x1024.jpg

ico: af-cartel-punset-7b-716x1024.jpg

layering concept architecture - Google 搜尋

layering concept architecture - Google 搜尋

AZUL CAFE PLUS magazine » コーヒーチャート

AZUL CAFE PLUS magazine » コーヒーチャート


아이디어 더 보기
designcityla:  fabriciomora:  GEHL METHODOLOGY  Seems so simple, but there is such a difference in this approach than to what normally happens…. At least here, in the US. We start with the car, and with the 10% of effort left after that, we deal with the building. We have no room for life and space in our process…..

designcityla: fabriciomora: GEHL METHODOLOGY Seems so simple, but there is such a difference in this approach than to what normally happens…. At least here, in the US. We start with the car, and with the 10% of effort left after that, we deal with the building. We have no room for life and space in our process…..

The site is located on the periphery of the small town in Poland and includes 60s and 70s housing interwoven by neglected and undefined public spaces. The research is performed to find the needs of inhabitants as well as the role the of the place within t…

The site is located on the periphery of the small town in Poland and includes 60s and 70s housing interwoven by neglected and undefined public spaces. The research is performed to find the needs of inhabitants as well as the role the of the place within t…

GreenStone Garden - Landscape project by Konrad Wójcik. If you're a user experience professional, listen to The UX Blog Podcast on iTunes.

GreenStone Garden - Landscape project by Konrad Wójcik. If you're a user experience professional, listen to The UX Blog Podcast on iTunes.

VISUALIZING COMPLEX DATA LAYERS FOR MORE EFFECTIVE SOLUTIONS:  landscape architecture design diagram

VISUALIZING COMPLEX DATA LAYERS FOR MORE EFFECTIVE SOLUTIONS: landscape architecture design diagram

Section Cut | Make an Exploded Axon Mapping:

Section Cut | Make an Exploded Axon Mapping:

Plan and cross-sections illustrate a "complete street" revamp in Syracuse, NY. Click image for link to full profile via Coen + Partners, and visit the slowottawa.ca boards >> https://www.pinterest.com/slowottawa/

Plan and cross-sections illustrate a "complete street" revamp in Syracuse, NY. Click image for link to full profile via Coen + Partners, and visit the slowottawa.ca boards >> https://www.pinterest.com/slowottawa/

Final Synthesis Design Studio on Behance                                                                                                                                                      More

Final Synthesis Design Studio on Behance More

Try it for free

Try it for free

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

Competition, School of architecture in Northern Ontario, Canada, 2009 / Evgeniya Yatsyuk

Competition, School of architecture in Northern Ontario, Canada, 2009 / Evgeniya Yatsyuk

Pinterest
검색