More ideas from 주하
Lengths of metal wire stretch between the wooden steps and the ceiling to partially enclose the well, creating a safety rail but also allowing light from the adjoining courtyard and glazed entrance to penetrate to the interior space.   The staircase is divided into two metal-framed sections, with the lower portion attached to the ground floor and a white plastered wall, and the second section to the wall and the first floor.

House JA in Guarda by Filipe Pina + Ines Costa, photo: João Morgado Architects Filipe Pina and Ines Costa combine rural and urban lifestyles in House JA in

this is pretty much exactly how we are builing our retirement home in SC.  Only it will be a little deeper but all spaced will be completely open to the windows in the front creating bay-like sections in the home for different rooms.   Can. Not. Wait.

this is pretty much exactly how we are builing our retirement home in SC. Only it will be a little deeper but all spaced will be completely open to the windows in the front creating bay-like sections in the home for different rooms.