정희 이
정희님의 아이디어 더 보기
white stools against blue bas cabinets - COPENHAGEN RESTAURANT ITALY DESIGNED BY NORM | THE STYLE FILES

white stools against blue bas cabinets - COPENHAGEN RESTAURANT ITALY DESIGNED BY NORM | THE STYLE FILES

A new restaurant situated in the redeveloped Intu shopping centre in Nottingham developing further ideas on the use of reclaimed materials & industrial themes specific to the brand ethos mixed with ideas on its location and the connection to British manufacturing specific to the region.

A new restaurant situated in the redeveloped Intu shopping centre in Nottingham developing further ideas on the use of reclaimed materials & industrial themes specific to the brand ethos mixed with ideas on its location and the connection to British manufacturing specific to the region.

A fresh, nature-inspired look for a garden center restaurant in the UK. Read more on Lights Online Blog.

A fresh, nature-inspired look for a garden center restaurant in the UK. Read more on Lights Online Blog.