pavillion

Collection by Michael Hollstein • Last updated 12 days ago

448 
Pins
 • 
194 
Followers
Michael Hollstein
MIA design studio builds its 'straw pavilion' of atmospheric blurred timber Pavilion, Photo Studio, Landscape Design, Greenery, Vietnam, Vineyard, Architecture, Studio Build, Ho Chi Minh City

MIA design studio builds its 'straw pavilion' of atmospheric blurred timber

suggesting a mound of straw within a countryside garden, MIA design studio's timber pavilion appears to blur and dissipate outward.

MIA design studio builds its 'straw pavilion' of atmospheric blurred timber Pavilion, Photo Studio, Landscape Design, Greenery, Vietnam, Gallery, Architecture, Studio Build, World

MIA design studio builds its 'straw pavilion' of atmospheric blurred timber

suggesting a mound of straw within a countryside garden, MIA design studio's timber pavilion appears to blur and dissipate outward.

suggesting a mound of straw within a countryside garden, MIA design studio's timber pavilion appears to blur and dissipate outward. Landscape Architecture, Landscape Design, Garden Design, Pavilion Architecture, Location Plan, Organic Structure, New Earth, Civil Engineering, Photo Studio

MIA design studio builds its 'straw pavilion' of atmospheric blurred timber

suggesting a mound of straw within a countryside garden, MIA design studio's timber pavilion appears to blur and dissipate outward.

Completed in 2018 in Sydney, Australia. British designer and architect Thomas Wing-Evans has created an interactive sound pavilion in collaboration with the DX Lab for the State Library of. Acoustic Architecture, Parametric Architecture, Amazing Architecture, Interior Architecture, Modern Primitives, Evans, Sound Installation, Pavilion Design, Architect Design

Gallery of 80Hz / Thomas Wing-Evans - 19

Image 19 of 28 from gallery of 80Hz / Thomas Wing-Evans. Courtesy of Thomas Wing-Evans

London artist whose work is characterised by boldness, strong use colour and high levels of positive energy - Morag Myerscough Tate St Ives, Tatty Devine, Community Building, Town And Country, East Sussex, Centre Pieces, Art Festival, High Level, Arts And Crafts

London artist whose work is characterised by boldness, strong use colour and high levels of positive energy

Artist & Designer Morag Myerscough creates installations and immersive spatial artworks that transform places and champion community and public interaction

KOGAA's 'circo aéreo' is an inflatable, ring-shaped installation for empty urban spaces Shenzhen, Toulouse, Cabana, Built Environment, Contemporary Architecture, Pavilion, Facade, Spain, Villa

KOGAA's 'circo aéreo' is an inflatable, ring-shaped installation for empty urban spaces

KOGAA explores the underused potential of empty urban spaces with 'circo aéreo', a public installation inserted in an empty lot in spain.

At the Danish music festival, Roskilde Festival in Kristoffer Tejlgaard and Benny Jepsen erected a geodesic dome built up with separate modules. Sustainable Architecture, Amazing Architecture, Landscape Architecture, Architecture Design, Concrete Architecture, Residential Architecture, Contemporary Architecture, Landscape Design, Geodesic Dome Homes

Gallery of Roskilde Dome 2012 / Kristoffer Tejlgaard - 1

Image 1 of 18 from gallery of Roskilde Dome 2012 / Kristoffer Tejlgaard. Courtesy of Kristoffer Tejlgaard

Gallery of Young Art Biennale InfoPoint / AB CHVOYA - 8 Ellipse Shape, Young Art, Contemporary Art, Street Art, Abs, Architecture, Gallery, Image, Arquitetura

Gallery of Young Art Biennale InfoPoint / AB CHVOYA - 8

Image 8 of 17 from gallery of Young Art Biennale InfoPoint / AB CHVOYA. Photograph by Grigoriy Sokolinsky

  Young Art, Music School, Mists, Contemporary Art, Street Art, Abs, The Originals, Architecture, Gallery

Gallery of Young Art Biennale InfoPoint / AB CHVOYA - 17

Image 17 of 17 from gallery of Young Art Biennale InfoPoint / AB CHVOYA. Plan

jiří příhoda sculpts spiraling treetop biblio-pavilion to escape the computer screen The Computer, Reading Room, Architectural Elements, White Paints, Pavilion, Exterior, Architecture, Outdoor Decor, Design

jiří příhoda sculpts spiraling treetop biblio-pavilion to escape the computer screen

the need of extensive home office use in 2020 led jiří příhoda to create 'biblio-pavilion' — a place to escape from the computer screen.

jiří příhoda sculpts spiraling treetop biblio-pavilion to escape the computer screen Temporary Architecture, The Computer, Reading Room, Architectural Elements, White Paints, Pavilion, Exterior, Design, Ideas

jiří příhoda sculpts spiraling treetop biblio-pavilion to escape the computer screen

the need of extensive home office use in 2020 led jiří příhoda to create 'biblio-pavilion' — a place to escape from the computer screen.

jiří příhoda sculpts spiraling treetop biblio-pavilion to escape the computer screen The Computer, Reading Room, Architectural Elements, White Paints, Pavilion, Architecture, Design, Ideas, Arquitetura

jiří příhoda sculpts spiraling treetop biblio-pavilion to escape the computer screen

the need of extensive home office use in 2020 led jiří příhoda to create 'biblio-pavilion' — a place to escape from the computer screen.

Gallery of The Queen City: Museums and the Arts in Toronto - 9 University Of Manitoba, University Of Calgary, School Architecture, Architecture Design, Toronto Architecture, Beautiful Architecture, Native Child, Moving To Toronto, Urban Fabric

Gallery of The Queen City: Museums and the Arts in Toronto - 9

Image 9 of 11 from gallery of The Queen City: Museums and the Arts in Toronto. Photograph by Jesse Colin Jackson

Forests of Venice. Kjellander + Sjöberg and Folkhem have installed a wooden pavilion between the Venice Biennale venues, in tribute to the 10 million trees used to build the city's foundations. Architecture Concept Drawings, Pavilion Architecture, Contemporary Architecture, Architecture Details, Landscape Architecture, Interior Architecture, Sustainable Architecture, Residential Architecture, Wooden Pavilion

Forests of Venice pavilion offers retreat from Biennale crowds

Swedish firms Kjellander + Sjöberg and Folkhem have built a wooden pavilion between the Venice Biennale venues, in tribute to the city's wooden foundations