arcdaily-art

14 3 팔로워
Architectural presentation                                                                                                                                                                                 More

Architectural presentation More

Taller 301 - Project - Plaza de la Hoja - Image-7  Habitação Social de alta qualidade o projeto se esforça para criar um edifício com uma forte identidade comunitária representada pelos espaços vazios para a vida coletiva em diferentes alturas.

Taller 301 - Project - Plaza de la Hoja - Image-7 Habitação Social de alta qualidade o projeto se esforça para criar um edifício com uma forte identidade comunitária representada pelos espaços vazios para a vida coletiva em diferentes alturas.

Galería - Primer lugar en Concurso Iberoamericano de Vivienda Social IX BIAU / Argentina - 8

Galería de Primer lugar en Concurso Iberoamericano de Vivienda Social IX BIAU / Argentina - 8

Galería - Primer lugar en Concurso Iberoamericano de Vivienda Social IX BIAU / Argentina - 8

Galería - Primer lugar en Concurso Iberoamericano de Vivienda Social IX BIAU / Argentina - 8

Galería de Primer lugar en Concurso Iberoamericano de Vivienda Social IX BIAU / Argentina - 8

Galería - Primer lugar en Concurso Iberoamericano de Vivienda Social IX BIAU / Argentina - 8

Gallery of Subtracted House / Seinfeld Arquitectos - 21

Gallery of Subtracted House / Seinfeld Arquitectos - 21

By Regeneration Of The Area These Were Incorporated Into Our Leaflet site analysis diagram

By Regeneration Of The Area These Were Incorporated Into Our Leaflet site analysis diagram

The Puyallup Longhouse (WA, USA) was designed with the goal of creating a community center and beautiful, relevant and affordable housing for members of the Puyallup Tribe struggling with the challenges of increased urbanization, high unemployment and low income. Click on image for details, and visit the Slow Otttawa 'Share It' board for more great co-housing schemes.

6 Extraordinary Public-Interest Design Projects Honored with SEED Awards

The Puyallup Longhouse (WA, USA) was designed with the goal of creating a community center and beautiful, relevant and affordable housing for members of the Puyallup Tribe struggling with the challenges of increased urbanization, high unemployment and low income. Click on image for details, and visit the Slow Otttawa 'Share It' board for more great co-housing schemes.

Creative Gateway Shenzhen [CN] >> Urban regeneration of Sungang and Qingshuihe areas

Creative Gateway Shenzhen [CN] >> Urban regeneration of Sungang and Qingshuihe areas

Conjunto Habitacional – Barcelona | concursosdeprojeto.org

Conjunto Habitacional – Barcelona

Conjunto Habitacional – Barcelona | concursosdeprojeto.org

Image 11 of 21 from gallery of Alvenaria Social Housing Competition Entry / fala atelier. model 03

Gallery of Alvenaria Social Housing Competition Entry / fala atelier - 11

Image 11 of 21 from gallery of Alvenaria Social Housing Competition Entry / fala atelier. model 03


아이디어 더 보기
Regeneración Urbana Av rio coca

Regeneración Urbana Av rio coca

alvenaria social housing . lisbon fala atelier (filipe magalhães + ana luisa soares) T he competition sought a new identity for the ...

alvenaria social housing . lisbon fala atelier (filipe magalhães + ana luisa soares) T he competition sought a new identity for the ...

site analysis diagrams architecture - Google Search

site analysis diagrams architecture - Google Search

fe22e4af24b01337cb1d3677440da9d7.jpg 1 200 × 2 213 pixlar

fe22e4af24b01337cb1d3677440da9d7.jpg 1 200 × 2 213 pixlar

Mario Ermuro

Mario Ermuro

http://riverfrontforpeople.org/vision/conceptdiagram.jpg                                                                                                                                                                                 More

http://riverfrontforpeople.org/vision/conceptdiagram.jpg More

661468d3a00e234b361e1e2dbc89e34d.jpg (659×612)

661468d3a00e234b361e1e2dbc89e34d.jpg (659×612)

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

portfolio-de-arquitetura-heitor-camacho

portfolio-de-arquitetura-heitor-camacho

Farum - Denmark - we architecture Mixed Use Tipology #architecture #diagram

Farum - Denmark - we architecture Mixed Use Tipology #architecture #diagram

Pinterest
검색