Ciara Lee
Ciara님의 아이디어 더 보기
Custore Pavilion par Anna Dobek et Mateusz Wojcicki - Journal du Design

Custore Pavilion par Anna Dobek et Mateusz Wojcicki - Journal du Design

masquespacio rebrands barcelona's acadèmia altimira - created via http://pinthemall.net

masquespacio rebrands barcelona's acadèmia altimira - created via http://pinthemall.net

jvantspijker's renovated office includes an indoor garden - created via http://pinthemall.net

jvantspijker's renovated office includes an indoor garden - created via http://pinthemall.net

가족열람실에 설치하면 좋을 듯한 디자인 Helen & Hard Architects, Vennesia Library and Culture House, Norway

가족열람실에 설치하면 좋을 듯한 디자인 Helen & Hard Architects, Vennesia Library and Culture House, Norway

allen institute seattle - Google 검색

allen institute seattle - Google 검색

¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶《≪RFS96.C0M≫》¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박

¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶《≪RFS96.C0M≫》¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶필리핀원정도박¶¶¶≪RFS96.C0M≫¶¶¶필리핀원정도박

Sala de lectura                                                                                                                                                                                 Más

Sala de lectura Más

multi-use  all levels- good transition for children design to teen design.  also, fitting for bookstore/cafe area

multi-use all levels- good transition for children design to teen design. also, fitting for bookstore/cafe area

22,000sqm 연면적의 복합문화 공간은 이스트 빌리지와 캘거리 중심부를 연결하는 교차점에 위치하며 도시와 사람을 연결하는 노드점으로 제안된다. 도시의 작은 언덕을 모티브로 디자인된 건축환경은 유연한 구조체와 다양한 형태로 적층되는 테라스 그리고 도시를 연결하는 경전철 라인 위에 구성된다. 건축물 주출입구, 그랑드 아치는 치누크 클라우드를 차용한 디자인으로 거주민들의 다양한 소셜활동을 보장하는 아트리움에..

22,000sqm 연면적의 복합문화 공간은 이스트 빌리지와 캘거리 중심부를 연결하는 교차점에 위치하며 도시와 사람을 연결하는 노드점으로 제안된다. 도시의 작은 언덕을 모티브로 디자인된 건축환경은 유연한 구조체와 다양한 형태로 적층되는 테라스 그리고 도시를 연결하는 경전철 라인 위에 구성된다. 건축물 주출입구, 그랑드 아치는 치누크 클라우드를 차용한 디자인으로 거주민들의 다양한 소셜활동을 보장하는 아트리움에..