정민 김
More ideas from 정민
This kindergarten in Slovenia, designed by Jure Kotnik Architecture, has a staircase where they put a number on each stair, as a subtle way to encourage self-learning. Because kids have little legs, they pay attention to each stair they climb, and by placing the numbers on each stair, it gets them counting in their heads or even out loud.

This kindergarten in Slovenia, designed by Jure Kotnik Architecture, has a staircase where they put a number on…

Hamburg nursery designed by Kraus Schonberg Architekten. Photographed by Hagen Stier.

Article source: KRAUS SCHÖNBERG ARCHITEKTEN The nursery on Hamburg’s northeast side occupies a large site where the children can play amid mature trees. The relation­ship to nature is an important.

Longhua Art Museum And Library - Picture gallery #architecture #interiordesign #children

Visual Artistry: These Minimalist Renderings Depict Mecanoo’s Mastery of the Museum Typology - Architizer